Lærer fra Gyldenrose esoterisk senter

Rosefestivalen
Program til Rosefestivalen
Påmelding og kontakt
Mat på Rosefestivalen
festivalen jordenslys i media

Lærere fra Gyldenrose esoteriske senter

p9040205.jpg

 
Cathrine Gyldenrose er født 15. mars 1961 i Oslo. Hun har tre barn og er gift med Rafael Gyldenrose.
 
I over 15 år har hun studert teosofisk lære, åndelig psykologi (psykosyntese, dybdepsykologi), kristen mystikk (gnostisisme), esoterisk astrologi, og er utdannet i kroppsterapiene soneterapi, øreakupunktur og irisdiagnose.
 
I 1997 åpenbarte mester Jesus seg for henne og hun fikk av han nye forståelser  om sin oppgave for menneskeheten og jorden. Han oppmuntret henne til å starte en healingskole. Hun startet sammen med sin mann Rafael, Den nye tidsalders esoterisk healingskole i 1998.
 
Kristus er hennes lærer og underviser henne sammen med Kuthumi og Lady Nada i sjelsterapi, forståelser rundt Hellige ånd, den nye feminine Kristusimpuls, de tre triader og syntese mellom de tre ilder (AgniYoga).
 
Hun har en forkjærlighet for å vekke opp, løfte frem sjelens potensialer og hedre det Guddommelige lyset i hjertet og harmonisere den feminine og maskuline pol i sinn, følelser og kropp, på de hun veileder og healer. Hun søker å formidle teosofisk lære på en levende og kjærlighetsfull måte som også kan anvendes praktisk.
 
Hun har forfattet fire bøker; Forening med tvilligsjelen, Nye tidsalderes healing, Sjelens alkymi og Fargenes sjelsmagi. www.gyldenrose.com

Link til Gyldenrose esoteriske senter