Gyldenrose esoteriske senter

Hvem er vi
Startside | Rosegruppe, rosearbeide og rosekanaliseringer | Veiledning og terapier som Kathrine kan tilby deg | Magdalena`s visdom - Forening av den indre mann og kvinne | Aura bilder | Tjeneste for verden | Aktiviteter og kursinformasjon på senteret | Den nye tidsalders esoteriske healing | Hvem er vi | kanaliseringer | Terapeuter utdannet på senteret | Bøker som er utgitt ved Rosehjerte forlag | Medsponsorer for tilgivelsens flamme | Rosefestivalen

cathrine.boken.jpg

Kathrine Gyldenrose er født 15. mars 1961 i Oslo. Hun har tre barn og er gift med tvillingsjelen Rafael Gyldenrose.
 
Etter mange år som saksbehandler og sekretær i blant annet forsikringsbransjen, ble livet hennes tomt og lite utviklende. Hun kjente lengselen til å utvikle seg spirituelt og slippe den gamle veien av frykt, kontroll og forutsigbarhet, derfor sa hun ja til å slippe den gamle jobben og livet for å utvikle seg videre.

Da hun var 30 år begynte hun å gå sin egen vei (sjelens vei) og utdanne seg i soneterapi, filosofi og metafysisk sonearbeid, øreakupunktur, sjelspeilmetoden og irisdiagnostikk.

Ved siden av studerte hun i flere år teosofisk lære og åndsvitenskap for å utvide bevisstheten og forstå de åndelige lovene. i 1995 åpnet hun opp for en gammel healingkraft fra tidligere liv på Atlantis. Hun startet med håndspålegging og healing som i den gamle tiden. Lady mester Nada kom til Kathrine den tiden og siden den gangen har hun vært med henne i hennes spirituelle arbeid innad og utad.

I 1997 åpenbarte mester Jesus seg for henne og hun fikk av han åpnet sin kanal til sin guddommelige sjel og nye forståelser om sin oppgave som sjelsterapeut og veileder i den nye tiden. Det innbefattet å kanalisere energier og informasjon, for å rense, løfte frem og skape forening mellom det feminine og maskuline, i personlighet og sinn i mennesker som fant veien til henne.

Mester Jesus oppmuntrert henne til å slippe den gamle håndspålegging og starte å arbeide ut fra den nye tiden - vannmannens tidsalder og starte en healingskole.

Hun startet sammen med Rafael, Den nye tidsalderes esoteriske healingskole i 1999. I 2006 fikk de begge kontakt med erkeengelen Metatron og de startet Metatron engleterapi skole i 2009. I 2011 Fikk de begge kontakt med rosemestrene fra Venus og startet en rosegruppe med rosearbeide for menneskene og jorden. Det er i dag åtte rosegrupper i Norge og Danmark.
 
Kathrine har blitt undervist fra den åndelige verden og guides av sitt høyere selv, oppstegene mestre og erkeengler.
 
Hun har en forkjærlighet for å vekke opp, løfte frem sjelens bevissthet, tenne det indre lyset i hjertet, harmonisere og rense chakraene i de hun veileder og healer. Hun er en åndelig kanal som tar ned informasjon fra sjelsbevisstheten på det kausale plan, for å hjelpe mennesker inn på sjelens og kjærlighetens vei.  

Hun er svært engasjert i rosearbeide for å løfte frem og helliggjøre kjærlighetskraften i menneskenes tanker, følelser og kropp, som også påvirker moderjords bevissthet.
 
Kathrine har gitt ut fem bøker; Forening med tvilligsjelen, Den nye tidsalderes healing, Sjelens alkymi, Fargenes Sjelsmagi og Lady Nada løfter frem Magdalenas visdom, Bøkene kan kjøpes på mail:kathrine.gyldenrose@gmail.com.

Hvis noen vakre sjeler som kjenner samklang med roseenergien, føler seg kallet til å arbeide med rosearbeid og starte rosegruppe på sitt hjemsted, så ta kontakt med Kathrine.
 

rafaelhealer.jpg

Rafael Gyldenrose er født 6. august 1968 i Ålesund. Han har to barn og er gift med Cathrine Gyldenrose. Han har i mange år studert åndelig psykologi, åndsvidenskap, Hermetic filosofi, healing (pranic healing og Reiki), esoterisk kristendom og kroppsterapier (soneterapi og øreakupunktur). Han arbeider med å lese menneskenes aura og chakraer og formidler sjelens potensialer. Han komponerer også sfærisk musikk som løfter og harmoniserer vibrasjonene i menneskenes aura. Cd`n Det trefoldige mennesket; som er gitt i inspirasjon og guiding fra Kathrine og musikk fra Rafael. Den inneholder; Feminin ånd, Maskulin Ånd og Fredens ånd, samt en innledning om den feminine og maskuline Guddommelige flammen. Den kan fåes kjøpt på Gyldenrose esoteriske senter, eller i posten. Hans åndelig veileder er Kristus som inspirerer og opplærer han i lystjeneste for menneskeheten og jorden.