Gyldenrose esoteriske senter

Aktiviteter og kursinformasjon på senteret

Startside | Rosegruppe, rosearbeide og rosekanaliseringer | Veiledning og terapier som Kathrine kan tilby deg | Magdalena`s visdom - Forening av den indre mann og kvinne | Aura bilder | Tjeneste for verden | Aktiviteter og kursinformasjon på senteret | Den nye tidsalders esoteriske healing | Hvem er vi | kanaliseringer | Terapeuter utdannet på senteret | Bøker som er utgitt ved Rosehjerte forlag | Medsponsorer for tilgivelsens flamme | Rosefestivalen

 

   metatron engleterapi skole

                                                www.gyldenrose.com

 

Metatron engleterapi skole

Utdannelsen til engleveileder og englehealer starter ny gruppe med englestudenter den 24. 0g 25. september 2016. Gjennom kontakt med Metatron i 2006 ble Rafael og Kathrine løftet opp i englenes by, og fikk beskjed om å starte en engleskole. Skolen underviser i esoterisk kunnskap om erkeenglene og deres forskjellige kvaliteter gjennom de kosmiske stråler. Undervisningen strekker seg over i alt 8 deler og tar for seg alle de 7 chakra, kvaliteter, englesegl, bevisstheter og farger.

 

All undervisning er esoterisk (visdomslære) fra erkeenglene og aktiverer din englebevissthet, gjennom nøkler og englesegl, budskap og øvelser. Engleskolen underviser i 8 helger (128 timer) over to år på Gyldenrose esoteriske senter, Prinsdal i Oslo.

 

Skolen leder til et diplom med tittelen engleterapeut og engleveileder. Grunnleggere og lærere Rafael og Kathrine Gyldenrose. Tlf: 90583871, 90113102. Mail: kathrine.gyldenrose@gmail.com

 

 

Den nye tidsalders esoteriske healingskole

Skolen starter en ny gruppe studenter den 22. og 23. oktober 2016. I 1997 fikk Kathrine kontakt med mester Jesus og healingrådet i den åndelige verden, der hun sammen med sin mann Rafael fikk beskjed om å starte en healingskole. Den nye tidsalders healing ble da felt ned. Den nye tidsalders esoteriske utdannelse løfter frem sjelens kvaliteter, gir esoterisk undervisning om chakra, farger, personlighet, sjel og ånd.

 

Gjennom åndelig psykologi og esoterisk kunnskap undervises det i konkrete og praktiske øvelser for å aktivere alkymi gjennom sjelen og kontakte jeg er bevisstheten og de tre triader, som tennes gjennom ånd, sjel og  personlighet. Det opprettes da kontakt med sjelens potensialer, farger og kvaliteter. Dette skjer via åndedrettet, påkallelser og aktivering av sjelens stjerne, jordens stjerne og fargeflammene. Forløsninger av personligheten skjer ved bevisstgjøring og utrensing av fryktmønstre og trossystemer i chakraene. Skolen går over 1 og ½ år, i alt 6 deler (108 timer). Det er fokus på hjemmestudier, både praktiske og teoretiske etter hver del. Skolen leder til et diplom med tittelen sjelsterapeut og åndelig veileder. Grunnleggere og lærere er Rafael og Kathrine Gyldenrose.Englekurs i letthet og glede !

Englene er Guds budbringere på jorden. De kommer til oss fra lysverdener for å lære oss og ikke glemme at vi er elsket og verdifulle i oss selv. Englene står til tjeneste for oss og ber oss om å benytte den hjelpen de kan gi oss. De ønsker å gjøre hverdagen vår lettere, lysere, gladere og mer kjærlighetsfull.

 

Englene er spesialiserte på forskjellige områder kvaliteter og vibrasjoner som; healing av mennesker, dyr og naturen, jorden, praktiske gjøremål, beskyttelse, letthet, glede, trygghet, kjærlighet, styrke, kunnskap, livskraft, osv.

 

Kathrine vil også formidle budskaper fra de syv erkeenglene og deres oppgaver på de syv strålene. Det vil bli sterke og oppløftende healingøvelser med forvandling av dine tanker og følelser. Hun vil også formidle om sine opplevelser gjennom en åpenbaring gitt til henne fra  Metatron, englenes konge i englenes by.

 

Englene vil være sterkt tilstedeværende gjennom den kraft som bygges opp på kurset. Du vil også lære bevegelser og det å trekke ned engleenergi og dette som kalles engleveving. Englehealing kurset vil fokusere på letthet, glede og gi oss de gaver som måtte komme fra englenes nærvær !

 

Englekurset blir holdt av forfatter, grunnlegger og englelærer ved Metatron engleterapi skole, Kathrine Gyldenrose. Er du interessert i å holde et ett-dagers kurs i hjemmet ditt og skaffe minst åtte stykker, vil du selv få kurset gratis. Samtidig vil det etableres en sterk engleinnstrømning i hjemmet ditt.


Kontakt meg for mer informasjon, på mail; kathrine.gyldenrose@gmail.comRosetemplets tilsynekomst på jorden

Kathrine Gyldenrose vil på et to dagers rosekurs, fortelle om Lady Nada sitt arbeide i denne tiden med å løfte frem den feminine roseflammen i den indre mann og kvinne, personlighet og kropp. I sin kraft ønsker hun å løfte de sjeler som ønsker og gå roseveien på jorden.

 

Roseveien er den dype medfølende kjærlighets vibrasjonen som skaper et ”hjem i deg selv” hvor du kan leve i hele din kropp og i alle dine følelser. Gjennom kontakt med roseflammen skjer det en indre renselse hvor du slipper forsvaret i hjertet ditt, løfter frem indre aksept og åpner deg opp for din egen indre kjærlighet som aldri kan såre deg.

 

Undervisningen vil blant annet inneholde;

 

*Lady Nada sitt arbeid i denne tiden

*Forståelse av nedre triade og viktigheten av å rense de  tre  nedre chakra 

*Den hellige feminine moderkraften gjennom 3. stråle

*Rosemestrene fra kjærlighetstemplet på Venus og

deres arbeid i universet og på jorden. 

*Fornyelse av Magdalenas visdom, forening mellom indre

mann og kvinne

 

Gjennom Kathrine sin kontakt med lady Nada og rosemestrene vil hun guide deg gjennom inspirerende healing-meditasjoner på roseflammen på tre nivåer i sinn, hjerte og kropp. Rafael gyldenrose vil også gjennom sine inspirasjoner fra Kuthumi guide gjennom deg til det kosmiske hjerte og forene rosen med solens ånd.

 


 

Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se denRosekurs

I forbindelse med de som er interesserte i rosegruppen vil et ett-dagers kurs i prestinnenes hellige kunnskap, forståelse og healing - være opptaket til rosegruppen.

 

Kathrine vil på rosekurset fortelle gjennom tidligere samtaler med Lady Nada (roseprestinne i rosetemplet fra Atlantis) om prestinnenes arbeid i templet i fortiden, nåtiden og fremtiden. Roseflammen ble holdt i rosetemplet fra Atlantis, fulgte med videre i sin reise til Egypt, så Israel, for så å vandre frem til vår tid. Hun vil videre fortelle om Isis-mysteriet gjennom innvielser på det indre og ytre plan. Roseflammen har nå sin tilbakekomst gjennom den oppreiste kvinnen i nedre triade (shekinah) den levende Guddommelige kjærligheten på jorden. 

 

Det vil bli flere guidene inspirerte meditasjoner fra Lady Nada, roseenglene og Kristus.


Opptak til rosegruppen vil foregå i en lukket gruppe med deltagere velsignet av rosemestrene